Verhuizen Emmen, Hoogeveen, Coevorden of Drenthe

Blanken Verhuizingen uit Emmen helpt u met een goedkope verhuizing door heel Drenthe en Nederland. Wilt u verhuizen vanuit of naar Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Drenthe of elders in Nederland? Kom erachter hoeveel u kunt besparen met uw verhuizing door Blanken Verhuizingen uit Emmen.

Goedkoop en snel verhuizen vanuit en naar Emmen

Bij Blanken Verhuizingen in Emmen bepaalt u zelf hoeveel het verhuizen gaat kosten. U kunt namelijk uw eigen verhuizing samenstellen, zo betaalt u nooit te veel.

Hoe goedkoop u kunt verhuizen? Dat hangt af van waar u naar toe wilt verhuizen, hoeveel inboedel u heeft te verhuizen, of er mensen komen helpen met verhuizen en welk werk u wilt uitbesteden aan de ervaren verhuizers.

  • Voor elke budget een verhuizing op maat
  • Voor elke verhuizing de juiste oplossing
  • Bepaal zelf hoeveel werk u uit handen geeft
  • Wij zijn er voor alle soorten verhuizingen

Voor iedere verhuizing maken wij een offerte op maat. U bepaalt zelf hoeveel u zelf wilt doen, hoe de verhuizing eruit moet komen te zien en dus wat het verhuizen u gaat kosten. Meer informatie omtrent de verhuizingen vindt u via de volgende pagina's.

Zorgeloos verhuizen met Blanken verhuizingen

Een verhuizing is meestal een zware periode. Er komt vaak veel stress bij kijken omdat er veel gedaan worden. En er is altijd meer werk dan u van te voren inschat.

Zelfs een lokale verhuizing uit bijvoorbeeld Emmen naar Coevorden kan al een hoop stress veroorzaken. Van het inpakken, demonteren, plannen, heen en weer rijden, uitpakken, monteren en de klussen die gebeuren moeten om het oude huis in prima staat op te leveren. Ziet u hier ook altijd tegen op?

Bij Blanken verhuizingen in Emmen besparen wij u deze stress. Onze verhuizers hebben inmiddels al vele jaren ervaring met het verhuizen van particulieren, waardoor zij u de stress uit handen kunnen nemen.

Meer dan alleen verhuizen

Bij particuliere verhuizingen komt vaak meer kijken dan alleen de spullen inpakken en deze van deur tot deur brengen. U staat er meestal niet bij stil, maar voor en na verhuizingen zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren.

Dit zijn vaak tijdrovende klussen, waar u op voorhand niet op had gerekend. Gelukkig heeft Blanken verhuizingen de oplossing voor u! Wij beschikken namelijk ook over een klussenservice.

Hoge kwaliteit dienstverlening

De Koops verhuisgroep hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit, en dat ziet u terug in onze verhuizingen. Onze medewerkers houden rekening met uw wensen en zullen uw goederen altijd op de juiste manier inpakken met de juiste verpakkingsmaterialen. Onze medewerkers krijgen verschillende cursussen om zo goed mogelijk te verhuizen. Neem bijvoorbeeld de cursus ‘Art handeling’. Hierdoor weten ze precies hoe ze uw antieke spullen moeten verhuizen.

Altijd de juiste oplossing voor uw verhuizing

Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe u het wilt hebben, dat is wel zo makkelijk. Wilt u niet teveel kwijt zijn voor uw verhuizing? Dan kunt u alleen gebruik maken van onze verhuisdozen en vrachtwagen met chauffeur.

Wilt u dat alles voor uw geregeld wordt en zelf lekker achterover leunen? Ook geen probleem, dan verpakken we zorgvuldig uw hele inboedel en plaatsen we alles weer in uw nieuwe woning. We maken uw oude woning zo nodig weer schoon en kunnen zelfs uw stoffering regelen in uw nieuwe woning.

Wat gaat mijn verhuizing kosten?

De kosten van uw verhuizing is afhankelijk van vele factoren. De grootte van uw inboedel, de afstand tussen uw oude en nieuwe woning, of u gebruikt maakt van onze klussenservice, etc. Het is daarom niet vooraf te zeggen wat uw verhuizing gaat kosten.

Echter kunt u via ons offerteformulier vrijblijvend een prijsopgave doen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis te maken. Zo krijgen wij een goed beeld van de totale inboedel en brengen we uw wensen in kaart. Na vijf minuten krijgt u van ons een offerte op maat. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op via het offerteformulier.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: