Internationaal verhuizen en emigreren buiten Europa? Stressvrij en goedkoop

Overzeese verhuizing? Met Blanken verhuizingen kunt u alle kanten op. Een verhuizing buiten Europa brengt alleen met de gedachte eraan al stress met zich mee.

  • Wat moet er allemaal geregeld worden?
  • Hoe zit het met de douane?
  • Welke papieren heb je nodig?
  • Hoe moet de spullen verpakt worden
  • Hoelang gaat het duren?

Een vijftal vragen waar we regelmatig mee geconfronteerd worden. Blanken Verhuizingen heeft bijna de gehele wereld al gezien en weet wat er komt kijken bij een internationale verhuizingen buiten Europa. Uw verhuizing is dan ook in goede handen.

Stressvrij verhuizen door onze ervaring

Door onze ervaring weten we precies wat er bij een overzeese of een verhuizingen buiten Europa komt kijken.

Met een gedetailleerde planning houden we u op de hoogte van de gebeurtenissen, zo weet u precies wat er gaat gebeuren. Een internationale verhuizing valt of staat met een uitgekiende planning.

Daarnaast zijn we op de hoogte van de douaneformaliteiten van de landen en helpen we u met het invullen van de papieren. Zo weet u zeker dat het goed wordt ingevuld. Wel zo fijn toch?

Goedkoop internationaal verhuizen

Bij Blanken Verhuizingen krijgen we grote regelmaat aanvragen binnen voor een internationale verhuizing. Hierdoor kunnen we vaak een verhuizing combineren en dat bespaart u uiteindelijk een hoop geld.

Met de combinatieverhuizingen zijn we in staat om uw goedkoop internationaal te verhuizen. Benieuwd naar de kosten? Vraag aan de rechterkant vrijblijvende een offerte aan.

Een netwerk over de hele wereld

Met lokale verhuisagenten over de gehele wereld profiteert u van ons netwerk. Die hebben we opgebouwd door onze goede naam en de vele verhuizingen die uw verhuizing vooraf gingen.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw internationale verhuizing

Met Blanken verhuist u stressvrij, goedkoop, zorgeloos, zonder druk en u profiteert van al onze ervaring. Internationaal verhuizen buiten Europa naar bijvoorbeeld Canada, Australië, Aruba of waar dan ook ter wereld, is voor Blanken verhuizingen de normaalste zaak.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw internationale verhuizing buiten Europa door vrijblijvend het offerteformulier aan de rechterkant in te vullen.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: