6 tips die je helpen met het inpakken van je inboedel

Wanneer je kiest voor een budgetverhuizing, dan moet je zelf de inboedel inpakken. Wij hebben hieronder 6 tips voor je uitgeschreven die je helpen met je verhuizing.

Tip 1. Begin op tijd om stress te voorkomen

Een verhuizing brengt nogal wat stress met zich mee. Wanneer je dan ook nog alles last minute moet doen, helpt dit niet echt om de stress te verminderen. Begin daarom vroeg met het inpakken van spullen die je niet direct nodig hebt. Op deze manier ben je in ieder geval goed voorbereid op de verhuizing.

Tip 2. Zorg voor sterke verhuisdozen

Stel je voor dat je een verhuisdoos wilt verplaatsen en de hele inhoud valt door de bodem. Dat wil je niet, zorg daarom altijd voor sterke verhuisdozen. Bij Blanken verhuizingen hebben we sterke verhuisdozen en speciale boekendozen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de bodem doorzakt.

Tip 3. Schrijf op elke verhuisdoos wat er in zit en naar welke ruimte deze moet

We zien nog steeds dat mensen gewoonweg beginnen met inpakken en bij hun nieuwe woning niet meer weten wat er in de verhuisdozen zit. Hierdoor staan verhuisdozen met keukengerei in de woonkamer en andersom. Schrijf daarom op de verhuisdoos wat er in zit en waar die heen moet, een kleine moeite die je veel tijd bespaard.

Tip 4. Label kabels van computers, tv’s en andere apparatuur

Vaak worden kabels in dezelfde verhuisdoos verhuisd, maar dit zorgt achteraf voor problemen. Welke kabel hoorde waarbij? Door elke kabel te labelen, weet je precies welke kabel voor de computer is en welke voor de televisie.

Tip 5. Gebruik dekens voor kwetsbare spullen

Pak de kwetsbare spullen in met dekens, zodat ze niet kunnen beschadigen of kapot kunnen gaan. Op deze manier hebben ze meer bescherming.

Tip 6. Verhuis voor de verhuisdag alvast wat kasten

Begin voor de dag van de verhuizing alvast wat kasten te verhuizen, zodat je direct wat kunt inruimen. Zo bespaar je ruimte en tijd.

is onderdeel van:

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw verhuizing?

Offerte Blanken verhuizingen

Laat ons kosteloos en vrijblijvend langskomen voor een offerte op maat

Vraag rechts direct een offerte aan!

Verhuis checklist

Bel nu de verhuislijn: 0591-624190

Verhuistips

"Dé goedkoopste verhuizers van Drenthe"

Sitemap

Blanken Verhuizingen Emmen
Euromovers
Verhuisbedrijf Blanken Emmen
Blanken Emmen
Blanken Emmen
Koops Verhuisgroep
Verhuizen Emmen
Hekman Verhuizers
Verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Groningen
Verhuizen Assen
Opslagruimte nodig in Assen?
Checklist verhuizen
verhuistips